Våre offisielle støttespillere

Lillelam er en norsk merkevare med ullklær i den reneste merinoull til barn i alderen 0-10 år.
Hvert år mottar Ahead nydelige plagg som deles ut til barna som kommer til Voinicel for behandling. De myke, deilige ullklærne fra Lillelam vekker stor glede og begeistring  og holder små kropper varme gjennom kalde vintre i Moldova.
Lillelam gir alle handlende kunder i sin nettbutikk mulighet til å donere penger til Ahead ved beløpsavrunding til nærmeste 10 krone. Pengene går uavkortet til Ahead Moldova. Alle hangtags (merkelappene i butikk) er merket med «Stolt samarbeidspartner! www.ahead-moldova.no»

Bli med og støtt oss

stotte2

Knut Vollebæk
«Jeg har besøkt Moldova i egenskap av OSSEs høykommissær for nasjonale minoriteter. I den anledning besøkte jeg også Aheads kompetansesenter for familier med funksjonshemmede barn. Det jeg så på senteret var meget imponerende, og det var også interessant å oppleve støtten fra myndighetene til det arbeidet senteret driver. Senteret driver nybrottsarbeid med sikte på å hjelpe familier å ta seg av sine barn og ikke måtte sende dem til barnehjem. Det var både imponerende og rørende å se den tilliten de ansatte ved senteret hadde opparbeidet i forhold til foreldrene» 

odd

Odd Børretzen
«Ahead lever i beste velgående og går videre fremover. De saklige og beskjedne unge idealistene som skapte Ahead har aldri prøvd å redde verdens lidende millioner. De ville bare gjøre noe for en flokk hjelpeløse barn som levde et sørgelig liv i et forsømt Moldova, kanskje Europas fattigste, glemte vesle land. Barnehjemmet i Hinchest lever sitt eget liv nå, med hjelp av den beskjedne organisasjonen Ahead. Og Ahead går videre framover. Og det er jeg sikker på at Ahead vil fortsette å gjøre»

Odd Børretzen var en trofast støttespiller for Ahead fra oppstarten på 2000-tallet og frem til sin død i 2012:

Det kongelige norske utenriksdepartement
Det norske utenriksdepartementet har støttet oss årlig siden 2001. Dagens avtale strekker seg over tre år og avsluttes juni 2018